Navštivte nás

Restaurant Staré Časy

Riegrova 619, Hořice
mapa»

Otevírací doba:

PO - ČT | 11:00 - 22:00

PÁ - SO | 11:00 - 23:00

NE | 11:00 - 22:00

Rezervace:

Tel.: 732 81 31 15

Steakové menu

Připravíme Vám pravý beaf nebo jiný steak dle chuti. Zvolte hmotnost masa, míru propečení a tu správnou omáčku!

Stálá nabídka

  Vážení hosté,
máme tu čas tolik milovaný,
čas sladkých jahod i malin, čas prázdnin, dovolených a čas horkých dní.
Připravili jsme si pro vás odlehčené menu s vůní našich bylinek
v podání čerstvých surovin od regionálních dodavatelů.

Menu karta
Pozdní jaro - léto - pozdní léto

... polévka je grunt ...
Vývar z hovězích kostí s játrovými knedlíčky, kořenovou zeleninou a nudlemi 39.-
    
... z grilů a tálů ...
200 g    Flap steak  z Namibie, podávaný s redukcí ze zralých švestek, dekorovanou barevným kvítím 239.-
350 g    Vepřový T-BONE steak a brambora pečená ve slupce s česnekovým dipem 239.-
400 g    Vepřový hřbet s dlouhou kostí, na červeném karí s ohnivou chilli papričkou 220.-
200 g    Panenská svíčková  pečená vcelku, podávaná v jemné omáčce ze zeleného pepře 189.-
200 g    Krůtí prsní steak a kus - kusový dortík s mátou, doplněný rajčatovou salsou
179.-
200 g    Kuřecí prsní steak  servírovaný na teplé máslové baby zelenině 169.-
200 g    Kuřecí prsní steak a řádka zeleniny z grilu 169.-
200 g    Tuňák žlutoploutvý pečený na bylinkách, doplněný limetkovou redukcí a květinovou drobenkou 210.-

... z hrnců a pánví ...
250 g    Široké nudle s krůtím ragú spojené smetanovým krémem s našimi bylinkami a prachem ze zeleného pepře 169.-
250 g    Široké nudle spojené omáčkou z čerstvých rajčat s rukolou a hoblinkami parmezánu 149.-

... z luk a zahrad ...
250 g   Kousky z flapu se salátovým lupením a lžící dresinku ze zeleného pepře, nacpaný v chlebové placce 209.-
250 g   Kuřecí filátka pečená na rozmarýně,posazená na salátu z čerstvé zeleniny s medovo - horčicovým dresinkem a bagetou 165.-
250 g   Ragú z tuňáka žlutoploutvého podávané na čerstvém zeleninovém salátu s limetkovou zakyskou a bagetkou 185.-
250 g   Capresse s balsamicem z černého rybízu...tak trochu jinak a rozpékaná bagetka 155.-
 
... k pivu a vínu ...
550 g   Marinovaná vepřová žebra z rozpálené pece,s čerstvě strouhaným křenem a variací hořčic 185.-
150 g   Farmářská klobása z grilu s křenem, hořčicí a krajícem chleba 89.-
80 g    Tataráček z olomouckých tvarůžků s opékaným chlebem 89.-
1 ks    Nakládaná variace sýrů ve skleničce s bagetkou 85.-
 
... sladká tečka ...
3 ks   Vanilková zmrzlina s horkým letním ovocem, šlehačkou a lístkem máty 80.-
3 ks   Kopečková variace zmrzlin se šlehačkou 60.-
 
... přílohy ...
200 g   Brambora pečená ve slupce s česnekovým tvarohem 45.-
200 g   Petrželkové brambory 35.-
200 g   Steakové hranolky 40.-
200 g   Krokety 40.-
100 g   Šopský salát 55.-
100 g   Salát z čerstvé zeleniny 45.-
200 g Zelenina z grilu 45.-
1 ks    Bagetka 25.-
Ošatka pečiva 35.-
 
... dipy, dresinky, omáčky ...
Česnekový dip, rajčatová salsa 30.-
Bylinková zakyska, limetková zakyska, dresink ze zeleného pepře 30.-  Variace hořčic, medovo - hořčicový dresink 30.- 
Tatarská omáčka, kečup - hygienický balené 15.-

Za celý kolektiv Starých Časů vám přejeme dobrou chuť.